Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm Ananas&Banana

Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm Ananas&Banana

Disponibilitate
 • -
 • 6 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm Ananas&Banana

Addicted Carp Baits

Produsul Method Dumbell Ananas & Banana 6 mm reprezintă un must-have pentru orice pescar serios. Aceasta peleta cu forma de dumbell, cu diametrul de 6 mm, este conceputa pentru a atrage pestii prin aroma si culoarea sa puternica. In plus, aceasta peleta fluo are o culoare distincta, care ofera vizibilitate in apa, ceea ce o face ideal pentru utilizare in situatii de pescuit in rauri sau carpodroame.

Un alt aspect important al acestui produs este că este testat și utilizat în concursuri de pescuit de către pescari profesioniști. Acest lucru demonstreaza calitatea si eficacitatea sa in atragerea pestilor.

In ceea ce priveste atractantii, Method Dumbell Ananas & Banana 6 mm este fabricat cu atractanti naturali, care sunt siguri si eficienti pentru atragerea pestilor. De asemenea, aceasta peleta are un pH scazut, ceea ce o face ideala pentru utilizare in raurile cu apa mai acida.

In concluzie, Method Dumbell Ananas & Banana 6 mm este o alegere excelenta pentru pescari care doresc sa isi imbunatateste sansele de a prinde pesti prin utilizarea unui produs eficient si de calitate. Acesta poate fi utilizat cu succes in combinatie cu monturi de finete pentru a obtine rezultate maxime.

Culoare-
Mărime6 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaMethod Dumbell 6mm