Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Capsuna

Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Capsuna

Disponibilitate
 • -
 • 6 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Capsuna

Addicted Carp Baits

Method Dumbell Capsuna 6 mm este un produs de pescuit de calitate superioara, care se distinge prin combinatia unica de atractanti naturali de capsuna . Acest produs este disponibil atat in forma de dumbell, cat si in forma de peleata, astfel incat pescarii sa poata alege varianta care se potriveste cel mai bine stilului lor de pescuit.

Unul dintre avantajele acestui produs este faptul că a fost testat cu succes în diferite condiții de pescuit, inclusiv în rauri și carpodroame. Acest lucru înseamnă ca pescarii pot avea încredere în faptul că va funcționa la fel de bine indiferent de locul de pescuit ales.

Monturile de finete sunt de asemenea un element important al acestui produs, deoarece permit pescarilor sa-și adapteze tehnica de pescuit și să obțină rezultate mai bune. Fluorescența acestui produs îmbunătățește vizibilitatea în apă, ceea ce poate ajuta la atragerea pestilor mai usor.

In plus, Method Dumbell Capsuna 6 mm este un produs durabil, care poate fi utilizat cu succes in cadrul concursurilor de pescuit sau in sesiunile de pescuit recreational. Pescarii care aleg acest produs pot fi siguri ca investitia lor va fi rentabila pe termen lung.

In concluzie, Method Dumbell Capsuna 6 mm este un produs de pescuit de calitate, care ofera pescarilor posibilitatea de a pescui cu succes indiferent de conditiile de pescuit si de a obtine rezultate remarcabile.

Culoare-
Mărime6 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaMethod Dumbell 6mm