Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Capsuna&Portocala

Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Capsuna&Portocala

Disponibilitate
 • -
 • 6 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Capsuna&Portocala

Addicted Carp Baits

Method Dumbell Capsuna & Portocala 6 mm este un produs de pescuit de înaltă calitate, care oferă un avantaj semnificativ pentru pescari. Acesta este disponibil în forma de peleți și are o dimensiune de 6 mm, care îl face ideal pentru monturile de finete.

Unul dintre avantajele acestui produs este că are un nivel scăzut de pH, ceea ce îl face atractiv pentru peștii din râuri și lacuri. De asemenea, fluorescența sa vizibilitatea, ceea ce îl face mai ușor de observat pentru pești.

Method Dumbell Capsuna & Portocala 6 mm conține atractanți naturali, care ajută la atragerea peștilor. Acest produs a fost testat și a obținut rezultate excelente în concursuri de pescuit, ceea ce îl face ideal pentru pescari profesioniști și începători.

În plus, acest produs este durabil, ceea ce îl face sau alegere excelentă pentru pescari care doresc mult să petreacă timp pe apă. În concluzie, Method Dumbell Capsuna & Portocala 6 mm este un produs ideal pentru pescuit, care oferă un echilibru perfect între performanță și calitate.

Culoare-
Mărime6 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaMethod Dumbell 6mm