Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm Ananas&Cocos

Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm Ananas&Cocos

Disponibilitate
 • -
 • 6 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm Ananas&Cocos

Addicted Carp Baits

Method Dumbell Ananas & Cocos este un produs de pescuit avansat, ideal pentru cei care doresc sa-si perfectioneze tehnica de pescuit. Acest produs este disponibil in forma de peleta si are o dimensiune de 6 mm, care il face potrivit pentru monturile de finete.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale Method Dumbell Ananas & Cocos este faptul ca sunt un fluo puternic, care atrage atentia pestilor si ii atrage catre montura ta. De asemenea, produsul are un ph scazut.

In plus, Method Dumbell Ananas a fost testat in mai multe situatii de pescuit, ceea ce garanteaza ca este un produs de calitate si fiabil. Acest produs poate fi folosit cu succes la pescuitul carpodromelor, fiind un produs ideal pentru cei care doresc sa-si testeze abilitati in acest domeniu.

In concluzie, daca esti in cautarea unui produs de pescuit de calitate, care sa te ajute sa-ti imbunatatesti tehnica si sa iti ofere rezultate remarcabile, Method Dumbell Ananas & Cocos este alegerea perfecta. Acest produs de pescuit combina calitatea, fiabilitatea si performanta, ceea ce il face ideal pentru orice pescar.

Culoare-
Mărime6 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaMethod Dumbell 6mm