Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Usturoi galben

Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Usturoi galben

Disponibilitate
 • -
 • 6 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Usturoi galben

Addicted Carp Baits

Method Dumbell Usturoi Galben 6 mm este un produs de pescuit de inalta calitate, cu caracteristici unice si proprietati atractive pentru pesti. Acest produs are o forma dumbell si este disponibil in culoare fluo galbena, fiind usor de observat sub apa.

Cu un pop-up care permite sa fluture sub apa, Method Dumbell Usturoi Galben 6 mm este mai usor de observat de catre pesti, ceea ce inseamna ca este mai probabil sa atraga atentia acestora. De asemenea, usturoiul este un atractant puternic, ceea ce inseamna ca pestii vor fi atrasi de el in mod natural.

Acest produs poate fi folosit atat ca sursa de hranire, cat si ca atractant si este ideal pentru pescuitul la carpodroame. Este usor de folosit si poate fi adaugat cu usurinta la momitoare sau la alte tipuri de monturi pentru a-si maximiza efectul.

In plus, Method Dumbell Usturoi Galben 6 mm are o vizibilitate excelenta sub apa. Culoarea fluo galbena se observa foarte bine, ceea ce inseamna ca pescarii vor putea sa vada usor unde se afla lanseta lor si daca au prins ceva.

In concluzie, Method Dumbell Usturoi Galben 6 mm este un produs de pescuit de calitate, cu proprietati unice care il fac ideal pentru pescuitul la carpodroame. Forma sa dumbell, atractantii puternici si culoarea fluo galbena il fac un produs esential pentru orice pescar in cautarea unui avantaj competitiv. Daca esti in cautarea unui produs de pescuit de calitate, care sa-ti imbunatateasca sansele de a prinde pesti, atunci Method Dumbell Usturoi Galben 6 mm este o alegere excelenta.

Culoare-
Mărime6 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaMethod Dumbell 6mm