Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Nade
  4. »
  5. Momeli cârlige naturale
  6. »
  7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
  8. »
  9. Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Cranberry&Feromon,14 mm

Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Cranberry&Feromon,14 mm

Descriere Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Cranberry&Feromon,14 mm

Addicted Carp Baits

Wafters Ball & Dumbell Cranberry & Feromon – 14 mm sunt un accesoriu esential pentru pescari, oferind un avantaj important in atragerea pestilor. Aceste wafters au o forma rotunda si dumbell, care le ofera un echilibru critic in apa, atragand astfel atentia pestilor. Fabricate din cranberry si feromon, aceste wafters au un miros puternic si o textura umeda, atragand astfel atentia pestilor si ajutand la obtinerea de capturi mai mari.

Cu un aspect fluo, acestea atrag atentia pestilor si le ofera un avantaj suplimentar in ceea ce priveste atractivitatea lor. Ideal pentru pescuitul salbatic si la carpodrom, aceste wafters sunt usor de manevrat si pot fi folosite cu succes in orice tip de apa, oferind pescarilor un produs de pescuit versatil si eficient.

In plus, combinatia de cranberry si feromon este o unica, care ofera un miros si gust natural, atragand astfel atentia pestilor si ajutand la obtinerea de capturi mai mari. Wafters Ball & Dumbell Cranberry & Feromon – 14 mm sunt un accesoriu esential pentru pescari, care doresc sa-si maximizeze sansele de captura.

In concluzie, acest produs de pescuit poate fi utilizat cu succes de pescari de toate nivelurile, oferind un echilibru critic, un aspect atractiv si un miros puternic, care atrage atentia pestilor. Investiti intr-un pachet de Wafters Ball & Dumbell Cranberry & Feromon – 14 mm si bucurati-va de experienta de pescuit mai buna si mai productiva.

Culoare-
Mărime14mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaWafters Ball&Dumbell 14 mm