Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Tiger Nuts 14 mm

Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Tiger Nuts 14 mm

Disponibilitate
 • -
 • 14mm
Preț: 35.00 35.00 lei

Descriere Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Tiger Nuts 14 mm

Addicted Carp Baits

Wafters Ball & Dumbell Tiger Nuts – 14 mm sunt niste produse revolutionare pentru pescarii care se specializeaza in pescuitul crapului. Acestea au o forma rotunda si dumbell, care ofera un echilibru perfect in apa si atrage atentia pestilor prin mirosul si textura lor. Wafters Ball & Dumbell Tiger Nuts sunt fabricate din materiale de inalta calitate si au un design foarte atractiv, care le face usor de manevrat si de prins.

Aceste produse au fost create cu scopul de a oferi pescarilor sau alternativa eficienta si durabila la alimentarea traditionala a pestilor. Wafters Ball & Dumbell Tiger Nuts sunt realizate din extracte , care au un miros puternic si o textura umeda care atrage pestii cu usurinta. In plus, acestea sunt fabricate cu un strat subtire de ceara, care le ajuta sa fluture in apa si sa atraga atentia pestilor.

In concluzie, Wafters Ball & Dumbell Tiger Nuts – 14 mm sunt un produs de pescuit esential pentru pescarii care se specializeaza in pescuitul crapului. Acestea sunt usor de manevrat, durabile si au un design atractiv, care le face usor de prins. Cu un miros puternic si o textura umeda, acestea atrag atentia pestilor si ofera pescarilor sau sansa mai mare de a prinde pesti mai mari si mai puternici.

Culoare-
Mărime14mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaWafters Ball&Dumbell 14 mm