Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Wafters Precision Pepper 14,16,18 mm

Addicted Carp Baits Wafters Precision Pepper 14,16,18 mm

Disponibilitate
 • -
 • -
Preț: 39.90 39.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Wafters Precision Pepper 14,16,18 mm

Addicted Carp Baits

Wafters Precision Pepper sunt un produs inovator pentru pescuitul la carpodrom, conceput pentru a oferi fine și precizie, la fel de importantă ca și durabilitatea. Disponibile in trei dimensiuni – 14, 16 si 18 mm, aceste wafters sunt proiectate sa aiba o densitate neutra, ceea ce le face sa pluteasca aproape orizontal in apa, fiind astfel mai atractive pentru pesti.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestor wafters este precizia de aruncare. Datorita design-ului special, acestea pot fi lansate cu mare precizie in zona dorita, oferind astfel o mai mare sansa de a prinde pesti. Acest lucru este extrem de important mai ales in competitii, unde o singura peste poate face diferenta intre victorie si infrangere.

Durabilitatea acestor wafters este de asemenea impresionanta. Fabricate din materiale de inalta calitate, acestea sunt concepute pentru a rezista la conditiile dure din mediul acvatic, astfel incat sa puteti pescui cu ele timp de mai multi ani fara sa se deterioreze sau sa isi piarda proprietatii.

Cu toate acestea, un alt avantaj al wafters Precision Pepper este reprezentat de culorile lor sterse. Acestea au un aspect natural, devenind astfel mai atractive pentru pesti care sunt obisnuiti cu un mediu linistit si natural. Culorile sunt atat de subtile, incat pot fi folosite in orice situatie de pescuit, chiar si in apa tulbure.

In plus, finetea acestor wafters este deosebit de importanta pentru pescuitul la carpodrom, deoarece pestii de apa dulce sunt adesea foarte precauti si pot fi reticenti sa ia momeala. Cu wafters Precision Pepper, ai avantajul de a oferi un nivel mai mare de finete si subtilitate, astfel incat sa atrageti pestii fara sa-i sperieti.

În concluzie, wafters Precision Pepper sunt un produs excelent pentru pescuitul la carpodrom. Cu combinatia lor unica de finete, precizie, durabilitate si culori sterse, acestea sunt ideale pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele in pescuit.

Culoare-
Mărime18mm
Mărime16mm
Mărime14mm
Mărime-
BrandAddicted Carp Baits
SeriaWafters Precision 14,16,18 mm