Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente

Descriere Addicted Carp Baits Pop Up Krill

Addicted Carp Baits

Pop up Krill este un produs de pescuit inovator, ce ofera pescarilor posibilitatea de a-si atrage prada prin intermediul unor atractanti naturali, precum krill-ul. Acest produs de pescuit se prezinta sub forma unui boilies de 10 mm, cu o culoare fluo ce asigura o vizibilitate buna in apa.

Pop up Krill este ideal pentru pescuit la crap, atat in apa salbatica, cat si in cadrul concursurilor de pescuit. Montarea acestuia se poate face prin intermediul unor monturi tip snowman, ce ofera sau prezentare naturala a momelii. Atractia puternica a acestui produs de pescuit se datoreaza combinatiei de atractanti naturali precum krill-ul, care pot atrage crapii din imediata apropiere.

In concluzie, Pop up Krill este un produs de pescuit versatil, ce poate fi utilizat atat de incepatori cat si de pescari experimentati, in diferite conditii de pescuit. Atractia puternica oferita de atractanti naturali precum krill-ul, combinata cu culoarea fluo si montura tip snowman, fac din acest produs un aliat de nadejde in cautarea pranzului perfect.

Culoare-
Mărime10 mm
Mărime8 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaPop Up