Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Crab&Krill 14 mm

Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Crab&Krill 14 mm

Disponibilitate
 • -
 • 14mm
Preț: 35.00 35.00 lei

Descriere Addicted Carp Baits Wafters Ball&Dumbell Crab&Krill 14 mm

Addicted Carp Baits

Wafters Ball & Dumbell Crab & Krill sunt un produs de pescuit revoluționar, cu o formă rotundă și dumbell, care oferă un echilibru critic în apă. Aceste wafters sunt fabricate din combinația unică de crab și krill, care oferă un miros și un gust natural, atrăgând astfel atenția pestilor. De asemenea, aspectul fluo al wafters oferă o atractivitate suplimentară și o prezență mai puternică în apă.

Wafters sunt ideale pentru pescuitul salbatic și la carpodrom, oferind pescarilor sau soluție eficientă pentru a obține capturi mai mari. De asemenea, acest produs de pescuit este versatil și poate fi utilizat cu succes în orice tip de apă.

Dacă sunteți un pescar începător sau un pescar experimentat, Wafters Ball & Dumbell Crab & Krill sunt un accesoriu esențial pentru colecția dvs. de echipamente de pescuit. Acest produs de pescuit oferă un avantaj real în ceea ce privește atractivitatea, eficacitatea și durabilitatea. Alegeți Wafters Ball & Dumbell Crab & Krill pentru a îmbunătăți experiența dvs. de pescuit și pentru a obține mai multe capturi de calitate

Culoare-
Mărime14mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaWafters Ball&Dumbell 14 mm