Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Pop Up Usturoi Galben

Addicted Carp Baits Pop Up Usturoi Galben

Disponibilitate
 • -
 • 8 mm
 • 10 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Pop Up Usturoi Galben

Addicted Carp Baits


Pop up Usturoi este un produs de pescuit de calitate superioară, proiectat pentru a oferi atractivitate maximă pentru peștii cautători de mâncare. Acesta are o dimensiune de 8 mm și este realizat din material fluorescent, ceea ce îl face ușor de detectat pentru pești. Produsul conține un amestec puternic de usturoi și alți atractanți naturali, care cresc șansa de a prinde pești în timpul pescuitului.

Acest produs poate fi utilizat pentru pescuitul la crap, în apa sălbatică sau în carpodroame. El poate fi montat în diverse tipuri de monturi, cum ar fi snowman, și poate fi folosit în concursuri de pescuit. Stimulatorii hranirii din compoziție ajută la creșterea apetitului peștilor și la atragerea lor către zonă.

În concluzie, Pop up Usturoi este un produs de pescuit de calitate, cu o compoziție atractivă, care poate fi utilizat în diferite condiții de pescuit. Dacă sunteți în căutarea unui produs care să vă ajute să prindeți mai mulți pești, acesta ar putea fi alegerea perfectă pentru tine.

Culoare-
Mărime10 mm
Mărime8 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaPop Up