Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Trakko
 8. »
 9. Trakko Wafters Esential Pineapple&N Butyiric 6mm

Trakko Wafters Esential Pineapple&N Butyiric 6mm

Marca TrakkoTrakko
Seria GI84106123
Disponibilitate În stoc
 • -
 • 10 mm
 • 6 mm
 • 8 mm
Preț: 14.00 14.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Culoare-
Mărime6 mm
Mărime8 mm
Mărime10 mm
Trakko

WAFTERS ESENTIAL PINEAPPLE +N-BUTYRIC*MIX3

Pe măsură ce pescuitul la crap continuă să se maturizeze, recunoaștem nevoia de momeli de carlig de dimensiuni diferite și o varietate largă de opțiuni de prezentare(culori,arome,forme). Oferind pescarului posibilitatea de a schimba cu ușurință momelile folosind metode simple de atașare cum ar fi benzi de momeală, montura fir de par sau sting bait, capturarea mai multor pesti și câștigarea mai multor concursuri nu a fost niciodată mai ușoară! 

Functioneaza mereu in situatii dificile cand pestii sunt apatici sau speriosi in situatii de pescuit excesiv. Datorita culorii hi-viz fluo sunt eficace si pe ape tulburi sau cu vegetatie excesiva de fund. Avand o flotabilitate redusa, echilibreaza excelent carligele specifice pescuitului la feeder.

Ingredientele folosite in fabricarea waters-urilor sunt premium, fiind pus un accent deosebit pe gasirea echilibrului perfect intre mixuri, arome si fainurile care se regasesc in compozitie. Foarte mare atentie a fost pus pe factorul visual, pe langa cel olfactiv, mixurile folosite fiind in culori fluorescente de vizibilitate maxima. Combinatiile de arome sunt dulci si fructate, iar textura foarte fina a compozitiei, permite taierea si folosirea lor in diametre mai mici, in functie de situatii.

Disponibil în: 6mm-8mm-10mm - Wafters.

*Critic Echilibrate

*Atractie rapida

*Culorile fluorescente hi-viz 

*Aroma unica ananas+n-butyric 

*3 Culori fluo mixte,galben+orange+roz

*Indulcite    

*Flotabilitate de lunga durata

*Calitate premium

*Aprox 20gr netto  

Produse asemănătoare