Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Rod Pod-uri, suporți și picheți
 6. »
 7. Rod Pod
 8. »
 9. rodpod Delphin
 10. »
 11. Rodpod Delphin Rpx Stalk Silver

Rodpod Delphin Rpx Stalk Silver

Marca DelphinDelphin
Seria 101001624
Disponibilitate În stoc
LivrareGratuită
 • -
 • -
Preț: 490.00 490.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Numar Posturi2
Delphin

În urma succesului de necontestat al rodpodurilor din seria RPX, vine pe piaţă versiunea compactă mini. RPX Stalk este rodpudul pe care, datorită  dimensiunilor sale compacte şi practice îl veţi îndrăgi din prima clipă.  Se remarcă prin toate proprietăţile excelente care sunt caracteristice pentru rodpodurile RPX. Versiunea mini va îmbucura fanii “UK style“. Contrar dimensiunilor reduse va surprinde prin universalitatea şi stabilitatea sa, deoarece cuprinde foarte uşor pe lângă lungimile stalk şi cele curente ale lansetelor.

Designul său perfect este rezultatul anodizării construcţiei din aluminiu într-o suprafaţă lucioasă argintie cu un ten gri. Pe lângă aceasta nu pot lipsi detalii impecabil prelucrate şi piese cu înaltă precizie de prelucrare. Îmbinarea masivă prelucrată a piesei de prindere a picioarelor cu corpul rodpodului asigură o rigiditate ridicată a produsului, ceea ce se manifestă pregnant la stabilitatea sa. Construcţia integrală din carbon asigură în plus o durată de viaţă într-adevăr lungă.  

În pachetul de bază găsiţi buzzbaruri pentru 2 lansete. Reglarea înălţimii buzzbarurilor este posibilă cu ajutorul şuruburilor de pe ambele laturi. Lungimea stativului se poate regla în intervalul 50-75cm. În caz de nevoie se pot cumpăra şi picioare mai lungi din seria RPX, filetul este identic. RPX Stalk dispune de picioare telescopice, iar înclinarea lor sa poate regla în trei poziţii diferite. Stativul este livrat într-o husă impermeabilă de transport. Tocmai transportul este un alt avantaj senzaţional al acestui model. Imediat, după ce vă va ajunge în mână geanta cu rodpodul, care chiar este miniaturală, nu veţi mai dori să purtaţi cu dumneavoastră un alt rodpod mai mare şi mai greu.

Parametri tehnici: 
Număr lansete: 2
Reglarea înălţimii stativului: 36-66 cm
Reglarea lungimii stativului: 50-75 cm
Material utilizat: aluminiu
Dimensiuni de transport: 50x15x7cm
Masa: 1,6 kg

Produse asemănătoare