Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Boilies de cârlig
 6. »
 7. Boilies de cârlig Delphin
 8. »
 9. Pop Up Delphin D Snax Garlic Butyric

Pop Up Delphin D Snax Garlic Butyric

Marca DelphinDelphin
Seria 101002197
Disponibilitate 2-5 zile
 • -
 • 10 mm
 • 8 mm
Preț: 20.00 20.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Greutate20g
Delphin

D SNAX POP reprezintă o gamă variată de momeli plutitoare care cu siguranță vor fi irezistibile peștilor pașnici. Se utilizează în special în pescuitul la tehnica feeder dar pot fi folosite și în pescuitul crapului.  

Datorită structurii sofisticate, aceste momeli se fixează foarte bine pe spinul de momeală existând deasemenea posibilitatea fixării lor pe montură clasică cu fir de păr sau bandă siliconică . Aromele asigură atractivitatea momelii pentru o perioadă îndelungată de timp.

D SNAX POP sunt produse în mărimi de  8 și 10 mm, în combinații de culori atractive și arome testate care cu sigranță vă vor garanta rezultate deosebite.
Momelile sunt ambalate în recipiente ermetice de 20gr care se vor potrivi perfect în trusa dumneavoastră .

Pentru a menține atractivitatea momelii pentru o perioadă mai lungă de timp vă recomandăm să nu expuneți recipientele în lumina directă a soarelui și să închideți recipientul după fiecare utilizare.

Aromă:
Usturoi-Butyric / Alb-Verde
În momentele în care tot ce ați încercat nu a confirmat și aveți nevoie de o armă secretă, atunci este momentul să apelați la aroma Usturoi-Butyric. Un miros penetrant și foarte puternic în combinație cu culorile verde și alb cu siguranță va scoate peștii apatici din letargie! Atenție! Este chiar o armă secretă!

Atenție: Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ.

Produse asemănătoare