Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Boilies de cârlig
 6. »
 7. Boilies de cârlig Delphin
 8. »
 9. Pop Up Delphin D Snax Ananas Corn

Pop Up Delphin D Snax Ananas Corn

Marca DelphinDelphin
Seria 101002195
Disponibilitate 2-5 zile
 • -
 • 10 mm
 • 8 mm
Preț: 20.00 20.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Greutate20g
Delphin

D SNAX POP reprezintă o gamă variată de momeli plutitoare care cu siguranță vor fi irezistibile peștilor pașnici. Se utilizează în special în pescuitul la tehnica feeder dar pot fi folosite și în pescuitul crapului.

Datorită structurii sofisticate, aceste momeli se fixează foarte bine pe spinul de momeală existând deasemenea posibilitatea fixării lor pe montură clasică cu fir de păr sau bandă siliconică . Aromele asigură atractivitatea momelii pentru o perioadă îndelungată de timp.

D SNAX POP sunt produse în mărimi de  8 și 10 mm, în combinații de culori atractive și arome testate care cu sigranță vă vor garanta rezultate deosebite.
Momelile sunt ambalate în recipiente ermetice de 20gr care se vor potrivi perfect în trusa dumneavoastră.

Pentru a menține atractivitatea momelii pentru o perioadă mai lungă de timp vă recomandăm să nu expuneți recipientele în lumina directă a soarelui și să închideți recipientul după fiecare utilizare.

Aromă:
Porumb-Ananas/ Galben
Am combinat arome care au confirmat ani de a rândul prin capturi deosebite și astfel am obținut  aroma porumb-ananas în culoarea galben clasic. Suntem siguri că această aromă nu va dezamăgi  în nici o situație și o recomandăm ca pe o momeală care nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunui feederist!

Atenție: Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ.

Produse asemănătoare