Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Delphin
 8. »
 9. Momeli cârlige naturale Delphin MIX D SNAX WAFT / Porumb-Ananas

Momeli cârlige naturale Delphin MIX D SNAX WAFT / Porumb-Ananas

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
 • -
 • 0,012mm
Preț: 21.00 21.00 lei

Descriere Momeli cârlige naturale Delphin MIX D SNAX WAFT / Porumb-Ananas

Delphin

D SNAX WAFT reprezintă o gamă variată de momeli critic echilibrate care cu siguranță vor fi irezistibile peștilor pașnici . Particularitatea unei momeli critic echilibrate constă în faptul că momeala se va așeza foarte ușor pe substrat și peștii o vor absorbi mult mai bine. Acest tip de momeli sunt folosite cu precădere în pescuitul la tehnica feeder dar pot fi folosite și în pescuitul crapului.

Datorită structurii sofisticate, aceste momeli se fixează foarte bine pe spinul de momeală existând deasemenea posibilitatea fixării lor pe montură clasică cu fir de păr sau bandă siliconică . Aromele asigură atractivitatea momelii pentru o perioadă îndelungată de timp.

D SNAX WAFT au o formă cilindrică de 10x7 mm în combinații de culori atractive și arome testate care cu siguranță vă vor garanta rezultate deosebite.
Momelile sunt ambalate în recipiente ermetice de 20gr care se vor potrivi perfect în trusa dumneavoastră .

Pentru a menține atractivitatea momelii pentru o perioadă mai lungă de timp vă recomandăm să nu expuneți recipientele în lumina directă a soarelui și să închideți recipientul după fiecare utilizare.

Aromă:
Porumb-Ananas/ MIX
Am combinat arome care au confirmat ani de a rândul prin capturi deosebite și astfel am obținut aroma porumb-ananas în culoarea galben clasic. Suntem siguri că această aromă nu va dezamăgi în nici o situație și o recomandăm ca pe o momeală care nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunui feederist!

Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ

Culoare-
Mărime0, 012mm
BrandDelphin
SeriaMIX D SNAX WAFT