Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Delphin
 8. »
 9. Momeli cârlige naturale Delphin BreaX POP / Usturoi-Butyric

Momeli cârlige naturale Delphin BreaX POP / Usturoi-Butyric

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
 • -
 • -
Preț: 34.00 34.00 lei

Descriere Momeli cârlige naturale Delphin BreaX POP / Usturoi-Butyric

Delphin

BreaX POP este o serie de momeli plutitoare special concepute pentru pescuitul la crap.

Sunt disponibile în diametrul de 16 mm și în combinații de culori atractive care vor atrage chiar și cei mai atenți crapi.

Structura lor îmbunătățită le permite să se mențină foarte bine pe firul de păr și nu crapă atunci când sunt înfiletate sau când sunt străpunse de o croșetă. Datorită aromelor folosite, momeala va persista și va elimina semnale de atracție pentru o perioada îndelungată de timp.

Cele 50 g de momeală sunt prezentate în recipiente care se pot închide și care se potrivesc perfect în geanta dumneavoastră.

Sfat pro: Pentru ca momeala să rămână proaspătă și atractivă pentru pești, nu o expuneți la lumina soarelui pentru perioade lungi de timp și închideți bine recipientul după utilizare.

Aromă:
Usturoi-Butyric / Alb-Verde
În momentele în care tot ce ați încercat nu a confirmat și aveți nevoie de o armă secretă, atunci este momentul să apelați la aroma Usturoi-Butyric. Un miros penetrant și foarte puternic în combinație cu culorile verde și alb cu siguranță va scoate peștii apatici din letargie! Atenție! Este chiar o armă secretă!

Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ

Culoare-
Mărime-
BrandDelphin
SeriaBreaX POP