Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Delphin
 8. »
 9. Geanta termica cu set de tacamuri Delphin Area FULLCOOL+ Carpath

Geanta termica cu set de tacamuri Delphin Area FULLCOOL+ Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420230200
Disponibilitate 2-5 zile
 • -
 • -
Preț: 206.00 206.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin Area FullCOOL+ Carpath este o geantă termo echipată deasemenea cu un set de masă. A fost concepută pentru transportul alimentelor care necesită păstrare la rece pentru cât mai mult timp. Interiorul genții este construit dintr-un strat special termoizolant. Pereții exteriori sunt construiți din material gros de 8 mm din polyester asigurând stabilitate chiar și când geanta este goală.  Materialul gros ajută la izolare termică si prelungește perioada în care puteți menține alimentele proaspete. Stratul de protecție termică a fost conceput astfel încât să suprapună cu 1 cm marginile capacului. Acest design ingenios va ajuta deasemenea la menținerea alimentelor proapsete pentru cât mai mult timp. Dacă stratul de protecție nu ar fi acoperit marginea capacului, aerul cald ar fi pătruns înăuntru mult mai rapid prin zona fiermoarului. Geanta este deasemenea prevazută cu două buzunare laterale de tip plasă, asigurând astfel spațiu suplimentar de depozitare. 

În partea din față există un buzunar care conține două seturi complete de masă : două farfurii din plastic, două cuțite, două furculițe, două linguri și două lingurițe pentru desert.  De acum înainte vă veți bucura de mai mult comfort atunci când ieșiți în natură cu soția sau partenerul de pescuit!

Geanta FullCool+ este prevazută cu o curea de transport pentru umăr detașabilă dar și cu o prindere de mână întărită pentru transportare comfortabilă.

Parametri tehnici:
Dimensiuni: 29cm x 29cm x 39cm
Dimensiunea buzunarului: 23cm x 4cm x 32cm
Dimensiunea plasei laterale: 18cm x 23cm
Diametrul farfuriei: 23cm
Capacitate: 32.5l

Camuflajul CARPATH este un model unic patentat care combină un camuflaj vizual și siluete de crap rezultând un model unic de camuflaj conceput de către Delphin și care ridica stacheta cu privrie la echipamentul dumneavoastra.

Produse asemănătoare