Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Delphin
 8. »
 9. Delphin Area EASY Carpath

Delphin Area EASY Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420220220
Disponibilitate În stoc
 • -
 • L
 • M
Preț: 57.00 57.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Geanta Easy este destinată pentru păstrarea accesoriilor mărunte care trebuiesc protejate şi de asemenea care nu doriţi să fie aruncate liber în geanta principală. Tocmai din acest motiv capacul superior este fabricat dintr-un material transparent, suficient de rezistent. Astfel pescarul vede imediat ce are aşezat în geantă. Partea inferioară a Easy bagu-lui este armată complet şi căptuşită la o grosime de 6mm. Căptuşeala laterală şi inferioară împreună cu partea inferioară armată protejează suficient obiectele depuse. Interiorul genţii este echipat cu unul (mărimea M), sau doi (mărimea L) pereţi despărţitori care pot fi deplasaţi şi fixaţi cu ajutorul scai-urilor. Pentru o purtare confortabilă, geanta este echipată cu un mâner practic.

Parametri tehnici:
Dimensiunea M: 18x13x7cm
Dimensiunea L: 18x26x7cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic si irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Produse asemănătoare