Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Delphin
 8. »
 9. Delphin ATAK! Quick

Delphin ATAK! Quick

Marca DelphinDelphin
Seria 101000452
Disponibilitate În stoc
 • -
 • -
Preț: 141.00 141.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin ATAK! Quick este o geantă echipată cu o curea de umăr și este gândită pentru a fi folosită în partidele scurte de pescutit, astfel încât să puteți depozita si transporta cele mai bune năluci si accesoriile necesare.  Am conceput această geantă cu acces cât mai facil în interiorul ei, astfel încât capacul să se deschidă fără sa incomodeze.
Compartimentul central are un perete despărțitor fixat cu Velcro și poate fi ajustat după nevoi. Pe părțile laterale vom găsi un buzunar din plasă în care să depozitați lucruri de dimensiuni reduse. 
În spate, veți găsi un buzunar reglabil cu scai, iar la interior se află o cutie de plastic cu posibilitate de compartimentare. Mai există și un buzunar cu fiermoar în care puteți depozita alte accesorii sau permisul de pescuit. Designul genții este deosebit astfel încât geanta să fie practică,  durabilă și rezistentă. Geanta este prevăzut cu o căptușeală de 6mm pentru a proteja și mai bine echipamentul dumneavoastră. Fundul genții este construit dintr-un material foarte rezistent și impermeabil care se ridică 5 cm pe toate laturile făcând posibilă așezarea acesteia și pe suprafețele  umede. Acest fund dur face geanta să își păstreze forma și să fie foarte stabilă. Geanta este dotată cu fiermoare de calitate de culoare portocalie. Cheițele fiermoarului au atașat un șnur portocaliu care vă permite să deschideți fiermoarul cu ușurință. Culorile portocalii vor face penarul mult mai vizibil în întuneric. Geanta este construită dintr un material de calitate, ușor și foarte durabil și are o bretea de transport de culoare gri. Exteriorul genții este completat de camuflajul unic ATAK! de culoare gri care conține siluete ale peștilor prădători. 

Parametri tehnici:
Dimensiunile genții: 31x23x22cm
Dimensiunile genții la interior: 28x20x19cm
Dimensiune buzunar frontal: 29x21cm
Dimensiuni cutie: 27 x 18 x 4cm
Număr de compartimente: 6-18.
Opțiune cutie de rezervă: TBX One 275 - 1P Clip WP, TBX One 275 - 3P Clip WP, TBX One 275 - 5P Clip, TBX One 276 - 16P Clip, TBX One 273 - 5P Clip

Produse asemănătoare