Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Penar
 6. »
 7. penar Delphin
 8. »
 9. Delphin Area RIG LUX Carpath

Delphin Area RIG LUX Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420220261
Disponibilitate În stoc
 • -
 • -
Preț: 79.00 79.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Husă de lux pentru monturi pentru crap, care satisface şi cele mai pretenţioase aşteptări. Ambalajul exterior este durificat şi astfel conţinutului husei nu este în pericol. Pe partea superioară este cusută o ureche confortabilă. Se deschide cu un fermoar prelucrat calitativ. După deschidere constataţi, că se împarte în 3 părţi. Partea stângă este placată cu spumă (26x10x1cm). Acest spaţiu este destinat pentru monturile dumneavoastră pregătite. Fixarea lor este cu ajutorul a 10 ace cu gămălie. Partea dreaptă conţine 3 cutii independente pentru bijuteriile de crap. Fiecare dintre ele are dimensiunea de 10x7x2,5cm. Ultima, a treia parte este separatorul central, care are cusut pe el un buzunar cu fermoar. Aici poate fi aşezată de exemplu foarfeca, sau alte accesorii pentru confecţionarea monturilor. În plus. Acest model de vârf este oferit la un preţ fără concurenţă!

Parametri tehnici:
Dimensiunea husei: 30x13x8cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Produse asemănătoare