Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Penar
 6. »
 7. penar Delphin
 8. »
 9. Delphin Area RIG Carpath

Delphin Area RIG Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420220260
Disponibilitate 2-5 zile
 • -
 • -
Preț: 56.00 56.00 lei (include TVA)
Alții au cumpărat și
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Husa Rig serveşte pentru păstrarea monturilor pentru crap şi altele. Husa este de construcţie simplă, dar prelucrarea la fabricaţie dovedeşte calitatea şi durata sa de viaţă. Pe partea exterioară husa este armată, acoperită cu materialul impregnat. Pe partea interioară este un strat PVC pe care este fixat molitan durificat. De asemenea se află aici şi ace pentru fixare. Acestea sunt 20buc şi au cap sferic care nu se impregnează în spumă aşa cum este catul velur cu muchii. Acelea au adeseori ca efect deteriorarea spumei, ceea ce nu este cazul la cele sferice.  Combinarea materialului exterior cu stratul interior din PVC asigură, că toate monturile vor fi întotdeauna uscate. Întreaga husă este echipată cu fermoar cu cursor metalic, care asigură durata sa lungă de viaţă. 

Parametri tehnici:
Dimensiuni: 30x14x4cm
Capacitatea husei: 20buc monturi cu lungimea max. de cca 24,5cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Produse asemănătoare