Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Delphin
 8. »
 9. Delphin Area LEAD Carpath

Delphin Area LEAD Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420220230
Disponibilitate În stoc
 • -
 • -
Preț: 86.00 86.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Geanta Lead bag a fost proiectată pentru păstrarea greutăţilor sau a hrănitoarelor de pescar. Tocmai în acest scop Lead bag este complet armat cu pereţi din toate părţile. Interiorul este împărţit în 4 compartimente care sunt cusute rigid, ceea ce împiedică greutăţile să se deplaseze între despărţituri în timpul transportului. Pe partea interioară a capacului exterior este prins cu fermoar un buzunar pentru păstrarea diferitor tuburi, manşoane sau alte accesorii care sunt necesare pentru confecţionarea monturii. Având în vedre presupusa masă ridicată a genţii umplute, Lead bag este echipată cu un mâner cu armare EVA suplimentară pentru purtare comodă.

Parametri tehnici:
Dimensiuni: 25x20x10cm
Buzunarul interior: 23x18cm
Dimensiunea despărţiturilor interioare: 4buc 9x12cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic si irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Produse asemănătoare