Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Delphin
 8. »
 9. Delphin Area BUZZ Carpath

Delphin Area BUZZ Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420220274
Disponibilitate În stoc
 • -
 • -
Preț: 63.00 63.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Urban fishing, sau excursii scurte? Nici o problemă. Această geantă compactă depozitează rapid şi simplu dotarea dumneavoastră. Deoarece deja de la prima schiţă am proiectat-o pentru acest scop, nu vă va surprinde nimic la ea. Chiar dimpotrivă. Geanta este plină de soluţii surprinzătoare. După desfacerea fermoarului şi deschidere vă apare separatorul central cu loc pentru până la 4 buzz bar. Aşezaţi aici modelele cu lungimea maximă de transport de 35cm.  Deasupra ei este un buzunar mare în care aşezaţi comod bijuteriile şi alte componente mai mici. Sub separator se ascunde un spaţiu pentru 2 buzzbar / bare. Pe cel din faţă îl aşezaţi comod aici şi cu semnalizatoarele. Barele cu lăţimea maximă de 35cm le ancoraţi cu ajutorul scai-ului. Printr-o sumarizare scurtă constataţi, că AREA Buzz a depozitat buzz bar-uri, semnalizatoare, bare şi bijuteria completă. Un rezultat excelent pentru o geantă compactă. Ce părere aveţi 

Parametri tehnici:
Dimensiunea genţii: 37x25x7cm
Buzunarul interior: 34x24cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic si irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Produse asemănătoare