Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Delphin
 8. »
 9. Delphin Area BITE Carpath

Delphin Area BITE Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 420220273
Disponibilitate 2-5 zile
 • -
 • -
Preț: 21.00 21.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. Acesta este Delphin AREA!

Husă simplă şi funcţională care protejează semnalizatoarele dumneavoastră suspendabile cu braţ împotriva deteriorării nedorite. Husa propriu zisă se compune di două buzunare separate în care aşezaţi comod 2 semnalizatoare. Dimensiunile buzunarelor sunt suficiente pentru a depozita 2 semnalizatoare de dimensiuni curente, care de acum nu vor mai fi aruncate printre accesoriile dumneavoastră. După introducerea semnalizatoarelor husa o pliaţi în jumătate şi o asiguraţi cu scai. În acest fel obţineţi un ajutor foarte compact pentru expediţii de pescuit.

Parametri tehnici:
Dimensiunea genţii: 30x9cm
Buzunarul interior cu din plasă: 28x22cm

Camuflajul CARPATH este un model patentat unic care îmbină o vizualizare de mascare a camuflajului şi a siluetei crapilor care compun acest camuflaj. Acest proiect unic si irepetabil provine din atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării dumneavoastră de pescar într-o dimensiune cu totul nouă.

Produse asemănătoare