Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Rod Pod-uri, suporți și picheți
 6. »
 7. Rod Pod
 8. »
 9. rodpod Delphin
 10. »
 11. Tripod Delphin TPX3 Silver

Tripod Delphin TPX3 Silver

Marca DelphinDelphin
Seria 101000977
Disponibilitate În stoc
LivrareGratuită
 • -
 • -
Preț: 515.00 515.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Numar Posturi3
Delphin

Tripodul Delphin TPX poate fi ușor descris ca făcând parte din familia rodpodului legendar Delphin RPX. La fel ca și  în cazul modelului RPX, la construcția rodpodului TPX nu au fost folosite componente din plastic, rezultănd un produs durabil și rezistent care poate fi folosit și în cele mai grele condiții de pescuit. Încă o caracteristică comună este spațiul generos dintre posturi care asigură poziționarea lansetelor de crap cu tambur mare pentru amândouă modelele. În plus, buzbarii sunt dotați cu o piuliță de strângere care permite atașarea oricărui tip de avertizor.

Varianta silver este carcaterizată prin finisajul de tip “gun smoke” (gri închis) culoare rezultată prin tratamentul de anodizare a structurii de aluminiu. Partea din mijloc este vopsită într-o nuanță diferită, aspect care dă noului RPX o notă interesantă dar și un design deosebit.

Avantajul incontestabil al acestui tripod în comparație cu alte tripoduri este dat de cadrul pătrat al brațelor ajustabile. Forma pătrată a cadrului elimină posibilitatea rotirii brațelor ajustabile fapt ce îmbunătățește stabilitatea   ansamblului. Strângerea reglajului principal se face cu ajutorul unui mecanism de tip menghină, astfel după setarea tripodului în unghiul dorit veți strănge reglajul cu ușurință, asemenea unei meghine. Un avantaj suplimentar este prezența cârligului din partea inferioară de care puteți atașa greutăți pentru ancorare dacă condițiile meteo devin nefavorabile. Datorită brațelor telescopice dar și posibilității de reglare a unghiului puteți obține un unghi de înclinare al lansetelor pe verticală astfel încât să puteți pescui fără probleme și pe ape curgătoare sau pe lacuri de întindere mare. Tripodul Delphin TPX este dotat deasemenea cu o husă de transport foarte practică.

Parametri tehnici:
Numărul de lansete: max.3
Înălţimea picioarelor: 40-65cm
Reglarea lungimii părţii superioare: 70-115cm
Lăţimea barei din faţă: 40cm
Lăţimea barei din spate: 40cm
Masa: 2.8kg
Dimensiuni de transport: 80x25x13cm

 

Produse asemănătoare