Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Juvelnice și Păstrare
 6. »
 7. Juvelnice și Păstrare Delphin
 8. »
 9. Saltea de Primire Delphin Easy Safe

Saltea de Primire Delphin Easy Safe

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
Livrare Gratuită
 • -
 • -
Preț: 307.00 307.00 lei

Descriere Saltea de Primire Delphin Easy Safe

Delphin


La dimensionarea acestui produs ţinta a fost clară. Aducerea pe piaţă a unei saltele de primire, la un preţ fără concurenţă, care să facă faţă şi celor mai mari peşti. Rezultatul? Delphin EazySAFE!
Baza saltelei o constituie o construcţie de fier foarte solidă cu diametrul ţevilor de 22 mm. Datorită acestui fapt salteaua de primire are o stabilitate excelentă şi nu există riscul răsturnării sale, eventual deteriorarea în timpul manipulării capturii. Materialul cu suprafaţa cauciucată utilizat are câteva avantaje. După terminarea pescuitului este suficient să fie ştearsă până la uscare şi nu este necesară o aşteptare lungă până să se usuce. În plus, este foarte uşor spălabilă şi nu absoarbe în el mirosuri care s-ar putea răspândi în timpul transportului în autoturismul dumneavoastră. Întreaga saltea de primire este foarte solidă şi la testele extreme a făcut faţă fără probleme unei încărcări statice cu masa de până la 75kg! Pe ambele margini este cusută o plasă prin care se scurge foarte uşor apa din interior. De asemenea EAZYSAFE dispune de un material pentru acoperire care este prevăzut cu scaiuri. În felul acesta puteţi să închideţi peştele în ea, dacă de exemplu trebuie să vă pregătiţi aparatul foto, eventual să mergeţi să luaţi apă pentru udarea capturii. Picioarele sunt echipate cu tălpi articulate care se adaptează la teren şi împiedică pătrunderea în sol în cazul unui suport mai moale. La proiectare ne-am gândit şi la transport, ceea ce constituie o altă parte forte a acestui produs. La mijloc construcţia este divizată ingenios şi în felul acesta este suficient să se plieze la jumătate şi poate fi transportată comod cu ajutorul mânerelor.
În produsul Delphin EAZYSAFE obţineţi la un preţ excelent o saltea de primire simplă, dar gândită temeinic şi 100% funcţională, în care nu veţi fi nevoiţi niciodată să vă faceţi griji pentru captura dumneavoastră.

Parametri tehnici:
Dimensiuni exterioare: 100x50x30cm
Dimensiunea patului:: 95x45x20cm
Dimensiuni de transport: 50x50x12cm
Masa: 3,60 kg

 

BrandDelphin
SeriaEasy Safe