Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Juvelnice și Păstrare
 6. »
 7. Juvelnice și Păstrare Delphin
 8. »
 9. Sac de cântărire Delphin CLASSA CWS

Sac de cântărire Delphin CLASSA CWS

Disponibilitate În stoc1-2 zile
 • -
 • -
Preț: 153.00 153.00 lei

Descriere Sac de cântărire Delphin CLASSA CWS

Delphin

Delphin CLASSA CWS este un instrument practic, potrivit pentru cântărirea sigură și delicată sau pentru păstrarea pe termen scurt a capturilor în apă. La fel ca toate produsele din seria CLASSA, acest sac de cântărire se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate, funcționalitate și un preț foarte plăcut.

Curelele sacului sunt echipate cu plutitoare pe toată lungimea lor, permițând depozitarea sigură a capturii în apă, de exemplu în timpul pregătirii pentru fotografiere. Partea principală este confecționată din plasă fină, care este extrem de delicată cu peștii. Materialul utilizat permite scurgerea întregii ape în timpul ridicării și manipulării peștelui, permițând o cântărire precisă.

Plasa este întărită cu două curele textile negre care se transformă într-un mâner central. Datorită mânerelor lungi, sacul poate fi agățat cu ușurință de un cântar. De asemenea, punga este prevăzută cu mânere din material textil pe ambele părți, pentru a fi ridicată și transportată cu ușurință. Un fermoar robust este amplasat atât pe ambele părți, cât și în partea superioară, permițând ca CWS să fie complet desfăcut pentru o manipulare mai comodă a peștelui

Este inclus un cordon de ancorare cu o lungime de 3 m și un capăt filetat. Acest sistem asigură o ancorare sigură pe țărm. Cordonul este depozitat într-o pungă , compactă, situată pe partea laterală a sacului. În plus, pe lateral se află o clemă pentru fixarea fermoarelor, pentru a preveni deschiderea neintenționată a sacului și scăparea capturii.

Specificații tehnice:

Dimensiuni: 100x50x8cm
Dimensiuni de transport: 100x12x12cm
Greutate: 850g

BrandDelphin
Seria101003683