Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Nade
  4. »
  5. Boilies de nădit
  6. »
  7. Boilies de nădit Pro Line
  8. »
  9. Pro Line boilies NG SQUID 20mm

Pro Line boilies NG SQUID 20mm

Disponibilitate În stoc1-2 zile
Preț: 48.00 48.00 lei

Descriere Pro Line boilies NG SQUID 20mm

Pro Line

Boilies Pro Line The NG SQUID 20mm 

Acest readymades de la Pro Line contine un continut ridicat de faina de calamar, green lipped mussel(scoica, cu buza verde), faina de peste LT cu o concentratie de 64% si un compus din oua.

Prin utilizarea acestor componente de inalta calitate s-a obtinut un produs final destinat capturarii exemplarelor mari de crap, cu un continut extrem de ridicat de proteine :32,8%, care vor tine pestii mari mult timp in zona, nadita.Componentele 100% naturale, bogate in proteina ofera un boilies nutritiv din faina de peste care se distinge printr-un gust extraordinar. Un alt plus al acestor boilie este ca au fost folositi amelioratori de arome, aminoacizi si stimulator de apetit. Fibrele prelucrate suplimentar si utilizarea algelor garanteaza ca NG Squid bogat in nutrienti este foarte digerabil, caracteristica foarte rar intalnita la boilies-urile fabricate artizanal de pe piata.

Concluzia finala foarte importanta pentru pescari este ca acest boilies este destinat capturarii exemplarelor de crap de talie mare : 20-25-30-35kg.

HIGH QUALITY

*64% LT FISHMEAL

*32% PROTEINE

*GREEN LIPPED MUSSEL 

*SQUID FLAVOUR

*SQUID MEAL

Ambalate la 1kg in pungi cu fermoar !

BrandPro Line
Seriapl0437