Din ce în ce mai mulți pescari il folosesc in procesul de nadire Dar pentru ca acesta să fie potrivit pentru utilizarea metodei, trebuie făcute mai multe preparate (cernerea materiei prime pentru nada, îndepărtarea particulelor mai mari).
FermentX Method Box - Caise picante
După mult timp, am găsit un nou gust și aromă care se potrivesc cu aceste materii prime fermentate,
Noua piersică picanta a depășit toate așteptările noastre!
Pe langa aroma intensa, placuta, mai exista si un gust marcat, acru si totodata extrem de iute, care este oferit de extractul de ardei iute adevarat.
Aceasta este o bombă cu aromă de vară atât de concentrată, pe bază naturală, de care nu ne-am putut apropia până acum.
Conținutul cutiei cu metoda FermentX:
- 400 de grame nada aromata;
- 100 de grame de semințe mici fermentate;
- 100 ml lichid fermentat;
Utilizare : turnați conținutul cutiei într-o găleată!
Turnați lichidul fermentat peste materialul nada, apoi turnați exact aceeași cantitate (1 sticlă) de apă peste el.
Se amestecă bine, apoi după 10-15 minute, se sparge printr-o sită.
Apoi puteți amesteca semințele mici fermentate fie toate odată, fie în părți.
Dacă amestecul se usucă sau nu aderă suficient de bine, puteți și ar trebui să înlocuiți umiditatea după cum este necesar, pentru care un pulverizator de apă este cea mai bună soluție!
Brand | Haldorado |
Seria | FermentX Method Box Caise Picante |