Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente

Momitor Feeder Delphin Quix

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
  • -
  • 20 gr
  • 60 g
  • 30 gr
  • 40 gr
  • 50 gr
Preț: 9.00 9.00 lei

Descriere Momitor Feeder Delphin Quix

Delphin

Un method feeder de calitate superioară, proiectat de către echipa Delphin. Are o formă aparte, care menține nada în timpul lansărilor, iar odată ajuns pe substrat, permite desfacerea acesteia. Un foarte mare avantaj al acestui ansamblu este posibilitatea schimbării rapide a method-ului, datorită tijei detașabile. Această tijă se potrivește tuturor momitoarelor de tip Method din categoria QUIX. Acest avantaj versatil îl veți resimți atunci când veți putea jongla cu Method-uri de greutăți diferite, în funcție de situație, făra a mai fi nevoiți să refaceți montura.

Forma plumbului cât și protuberanțele de pe acesta, vor oferi pe lângă balanța perfectă a greutății și o stabilitate crescută pe substrat denivelat sau în cazul în care se pescuiește în curent. Datorită formei alungite și a tubului lung, veți putea efectua lansări la distanțe considerabile.

Acest produs vine cu un design foarte plăcut, caracterizat printr-o culoare “roșu burgundy”. Plumbul este deasemenea completat de punctulețe roșiatice. 

Method Feeder-ul este dotat cu agrafă rapidă de tip safety-lock și cu tub conic anti-tangle.

Informații tehnice:
Dimensiune coșuleț: 55x30x25mm

Parametri tehnici:
Dimensiune feeder 55x30x25mm
Lungimea tubului 85 mm

Greutate60 g
Greutate50 g
Greutate40g
Greutate30 g
Greutate20g
ProducătoriDelphin
BrandDelphin
SeriaQuix