Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Delphin
 8. »
 9. Momeli cârlige naturale Delphin D SNAX WAFT / Usturoi-Butyric

Momeli cârlige naturale Delphin D SNAX WAFT / Usturoi-Butyric

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
 • -
 • 7x5.5mm/20g
 • 10x7mm/20g
Preț: 21.00 21.00 lei

Descriere Momeli cârlige naturale Delphin D SNAX WAFT / Usturoi-Butyric

Delphin

D SNAX WAFT reprezintă o gamă variată de momeli critic echilibrate care cu siguranță vor fi irezistibile peștilor pașnici . Particularitatea unei momeli critic echilibrate constă în faptul că momeala se va așeza foarte ușor pe substrat și peștii o vor absorbi mult mai bine. Acest tip de momeli sunt folosite cu precădere în pescuitul la tehnica feeder dar pot fi folosite și în pescuitul crapului.

Datorită structurii sofisticate,  aceste momeli se fixează foarte bine pe spinul de momeală existând deasemenea posibilitatea fixării lor pe montură clasică cu fir de păr sau bandă siliconică . Aromele asigură atractivitatea momelii pentru o perioadă îndelungată de timp.

D SNAX WAFT au o formă cilindrică de 10x7 mm în combinații de culori atractive și arome testate care cu siguranță vă vor garanta rezultate deosebite.
Momelile sunt ambalate în recipiente ermetice de 20gr care se vor potrivi perfect în trusa dumneavoastră.

Pentru a menține atractivitatea momelii pentru o perioadă mai lungă de timp vă recomandăm să nu expuneți recipientele în lumina directă a soarelui și să închideți recipientul după fiecare utilizare.

Aromă:
Usturoi-Butyric / Alb-Verde
În momentele în care tot ce ați încercat nu a confirmat și aveți nevoie de o armă secretă, atunci este momentul să apelați la aroma Usturoi-Butyric. Un miros penetrant și foarte puternic în combinație cu culorile verde și alb cu siguranță va scoate peștii apatici din letargie! Atenție! Este chiar o armă secretă!

Atenție: Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ. 

Culoare-
Mărime7x5.5mm20g
Mărime10x7mm20g
BrandDelphin
SeriaD SNAX WAFT