Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Feeder şi picker
 4. »
 5. Momitoare și Accesorii
 6. »
 7. Momitor Feeder
 8. »
 9. Method feeder Preston Innovation
 10. »
 11. Method feeder Preston Innovation Duraflat MINI

Method feeder Preston Innovation Duraflat MINI

Disponibilitate În stoc1-2 zile
 • -
 • 30 g
 • 20g
 • 15 g
Preț: 17.00 17.00 lei

Descriere Method feeder Preston Innovation Duraflat MINI

Preston Innovation

ICS Dura Flat Mini este cel mai nou model de momitor culisant din gama Preston, echipat cu inovatorul sistem ICS. Conceptul ICS (Inter Changeble Stems) permite pescarului sa schimbe momitorul in timpul partidei fara a fi nevoiti sa refacem toata montura. Tija (stem-ul) va ramane fixata pe fir si putem da jos doar momitorul pentru a-l schimba cu unul de o greutate sau chiar marime diferita. Taieturile de tip "Flat Flat Method" au o configuratie unica a aripioarelor, care lasa suprafata perfecta pentru pozitionarea rigului.

Acest model de momitoare este proiectat special pentru lanseuri la distante apreciabile. Exista un perete lateral superficial ce ajuta la mentinerea nadei in alimentator, in timp ce partea din spate este foarte generoasa pentru a va pozitiona perfect momeala de carlig. Scutul mare in partea din spate a dispozitivului de alimentare protejeaza momeala in timpul lanseurilor la impactul cu apa, asigurandu-va astfel ca aveti prezentarea perfecta a momelii cand aceasta ajunge pe substrat.

Datorita bazei plate, acest tip de cosulet se va pozitiona intotdeauna corect pe substrat (cu partea superioara incarcata cu nada deasupra) si va oferi o prezentare impecabila a momelii de carlig. Pur si simplu asezati o cantitate mica de groundbait sau pelete in matrita de presare rapida, puneti rigul in mijlocul method feeder-ului si apoi umpleti-l pana atinge partea superioara. Comprimati alimentatorul in momeala, impingeti butonul de eliberare si aveti "galusca" de nada perfect setata.

Caracteristici:

- Tip momitor: inline (culisant);

- Model: ICS Dura Flat;

- Con antitangle inclus;

- Design pentru lanseuri la distanta;

- Sistem ICS (Intercharge System);

- Ideal pentru orice tip de nada;

- Culoare: camuflaj.

BrandPreston Innovation
SeriaDuraflat