Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Feeder şi picker
 4. »
 5. Lansete
 6. »
 7. Feeder
 8. »
 9. Lansete feeder Benzar Mix
 10. »
 11. lanseta Benzar Concourse Feeder 20-60g 3+5

lanseta Benzar Concourse Feeder 20-60g 3+5

Marca Benzar MixBenzar Mix
Seria 13331-330
Disponibilitate În stoc
LivrareGratuită
 • -
 • 3.30 m
 • 3.60 m
 • 3.90 m
Preț: 400.00 400.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Benzar Mix

Probabil una dintre cele mai senzitive lansete de profil de pe piata, Concourse Feeder este rezultatul unui proiect de durata conceput de Benzar Zsolt, dedicat pasioatilor de feeder care vor sa perfectioneze aceasta tehnica unica de pescuit. 

Cu toate ca denumirea produsului te duce cu gandul direct la o lanseta dedicata competitiilor, in mod evident poate fi folosita de orice pasionat de tehnicile feeder si method feeder. 

Materialul de constructie este carbonul IM12, care nu-i asigura doar comportamentul in lanseu si dril, ci si o greutate suficient de redusa pentru ca un dril prelungit sa fie o placere, nu un chin al suportarii greutatii ansamblului. 

In ceea ce priveste actiunea, veti constata ca prima treime a blankului este flexibila, permisiva si, treptat, odata cu cresterea conicitatii, lanseta devine din ce in ce mai puternica pe segmentul de mijloc si, respectiv, baza. Ideea este aceea de a avea flexibilitatea necesara lanseului, dar si puterea de control in dril. 

Lungimea manerului este de 60 de centimetri iar diametrul de plecare de deasupra mandrinei este de 11mm. 

Inelele lansetei sunt cu pastile SiC (Siliciu Carbid), modelul NT, adica subtiat - in ideea unei greutati reduse, dar si pentru un comportament cat mai fluid al firelor textile in tensiune. 

Lanseta se livreaza cu 5 varfuri de semnalizare, toate cu diametrul de plecare de 2.8mm (la baza). Un singur varf, cel mai sensibil, este realizat din fibra de sticla, celelalte 4 sunt din carbon. 

Produse asemănătoare