Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige artificiale
 6. »
 7. Momeli cârlige artificiale Korda
 8. »
 9. Korda Porumb Artificial Citruz Lime

Korda Porumb Artificial Citruz Lime

Marca KordaKorda
Seria A.KPB42
Disponibilitate 2-5 zile
 • -
 • -
Preț: 17.00 17.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriKorda
Korda

Porumb artificial pop-up:

- Porumb din plastic plutitor
- Aroma este turnată în plastic în timpul producției
- Vine în patru arome
- Livrat cu opritoare gratuite pentru monturi fir de păr

Pop-up Maize este o completare completă a gamei Fake Food. Este puțin mai mare și, prin urmare, mai puternic decât porumbul pop-up și este disponibil în aceleași combinații de arome. Iată ce a spus Danny Fairbrass despre gama Fake Food și combinațiile sale atractive unice ...

„Am depus mult timp și efort în formularea unei game personalizate de momeli cu cârlig din plastic pentru a acoperi aproape orice situație de pescuit la nivel mondial. Momelile noastre sunt diferite de orice altceva de pe piata, deoarece conțin combinațiile noastre preferate de aromă / atractiv, la care s-a ajuns după ani de zile de a face propriile noastre momeli pop-up turnate în plastic. ”

Pop-up Maize este disponibil în patru versiuni, care sunt Banoffee (alb), Citrus Zing (verde), Fruity Squid (roz) și popularul I.B (galben).

Acest porumb din plastic are dimensiunea perfectă pentru momelile cu cârlig de sine stătătoare, dar poate fi folosit și pentru a îndepărta momelile cu cârlig boilie. Există zece bucăți de porumb în ambalaj și sunt livrate cu opritoare de fir de păr potrivite.

Produse asemănătoare