Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Bagajerie
 4. »
 5. Genti
 6. »
 7. bagajerie genti Guru
 8. »
 9. Guru Geanta Fusion XL

Guru Geanta Fusion XL

Marca GuruGuru
Seria A8.GU.GLG028
Disponibilitate În stoc
LivrareGratuită
 • -
 • -
Preț: 621.00 621.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriGuru
Guru

Când s-a lansat gama de cutii și bagaje Fusion în urmă cu 12 luni, cu un mare succes, feedback-ul ne-a arătat că există și o cerere pentru o geantă în stil Carryall și mai mare. A fost necesară crearea unei genți care să fie compactă și care să păstreze echipamentul într-un singur loc.
Există, de asemenea, mult spațiu de depozitare pentru alte articole.

În plus față de spațiul principal de depozitare, există două buzunare mari față, ideale pentru accesorii mai mici, valet pentru monturi și chiar se pot încadra perfect în Fusion Feederbox! În interiorul compartimentelor principale de pe fiecare parte este o plasă elastică pentru a asigura și a păstra în siguranță toate articolele mai mici. De asemenea, spațiul de depozitare este disponibil în partea de sus cu un fermoar - ideal pentru documente de pescuit, telefon și chei.

Ca multe dintre cutii, întreaga cutie este fabricată din materiale durabile care sunt capabile să țină lucruri cu adevărat grele pentru a fi transportate. Fermoarele supradimensionate Guru sunt concepute pentru a rezista și curea cu velcro pentru mânere, cât și o curea de umăr detașabilă reglabilă, extrem de confortabilă.

Produse asemănătoare