Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Monturi si Accesorii
 6. »
 7. Cutii
 8. »
 9. Cutii crap Korda
 10. »
 11. Cutii crap Korda Basix Tackle Box KBX024

Cutii crap Korda Basix Tackle Box KBX024

Marca KordaKorda
Seria Basix Tackle Box KBX024
Disponibilitate În stoc
 • -
 • -
Preț: 122.00 122.00 lei (include TVA)
Alții au cumpărat și
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Mărime-
Korda

BASIX Tackle Box a fost conceput pentru a oferi mult spațiu de depozitare pentru toate acesoriile dvs. de legat monturi, facilitând în același timp organizarea și găsirea lor atunci când este nevoie. Este fabricat din plastic rezistent la șocuri, cu impact ridicat, cu capac translucid pentru a vă permite să vedeți interiorul.

Capacul are o riglă ce vă permite să vă măsurați cu precizie monturile și este fixat prin sistem de închidere pentru a preveni orice șansă de deschidere în timpul deplasărilor. În interiorul capacului casetei BASIX Tackle Box se află 21 de compartimente mici cu zăvor, de diferite dimensiuni, care sunt perfecte pentru depozitarea articolelor mărunte precum cleme de plumb și vârteje.

În interiorul cutiei există două compartimente mari, cu separatoare fixe, care sunt perfecte pentru tools, role pentru montură și altele. De asemenea, are o tavă de platformă detașabilă, completată cu știfturi, care poate fi utilizată pentru a stoca până la opt monturi pre-legate (cum ar fi BASIX Ready Tied Hair Rigs), iar sub acesta se află un alt compartiment de depozitare lung.

Produse asemănătoare