Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Camping
 4. »
 5. Corturi
 6. »
 7. Corturi Delphin
 8. »
 9. Cort Delphin B-3 Econo

Cort Delphin B-3 Econo

Marca DelphinDelphin
Seria 436007100
Disponibilitate 2-5 zile
LivrareGratuită
 • -
 • -
Preț: 1333.00 1333.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Bivak B-3 ECONO este construit pe o construcţie rezistentă de garaj cu trei arce, care sunt armate între ele cu alte elemente ale construcţiei. Aceasta asigură o stabilitate excelentă şi în cazul vântului puternic sau a furtunii. B-3 ECONO este destinat pentru cazarea confortabilă a 2 până la 3 persoane. Dimensiunile sunt: 315x320x170cm.

Datorită lipirii anticipate a cusăturilor cortul este etanşat perfect. Cortul are soluţia tradiţională pentru ferestre, deci 3 panouri cu plasă în partea frontală şi o fereastră cu plasă în partea posterioară. Puteţi cumpăra suplimentar şi un set de ferestre de plastic. Protecţia împotriva ploii este asigurată de streaşina care are o adâncime de 60cm. Pe streaşină se poate fixa panoul uşii cu ajutorul elementului nostru de fixare sub formă de clip. În felul acesta vântul nu vă mai mişcă panoul uşii. Subînţelese sunt şi benzile FIX-ROD cu scai, datorită cărora vă puteţi fixa lansetele de ex. atunci, când trebuie să legaţi montura, sau când la un moment dat nu folosiţi partea inferioară a lansetei. Benzile FIX-ROD sunt amplasate pe partea dreaptă şi stângă a arcului de la streaşină,  aproximativ la nivelul ferestrelor laterale. Cortul se remarcă şi prin faptul, că are o înălţime foarte bine utilizabilă, până la 170cm, deci nici pescarii nu se vor simţi înghesuiţi. Soluţia interesantă o constituie şi cusătura contrastantă a tunelurilor arcului din faţă. Pentru acest model vă puteţi cumpăra şi cuvertură. B-3 oferă un adăpost excelent la un preţ excelent.

Cortul este vândut fără pardoseală. Cu toate acestea, fermoarul este cusut în jurul perimetrului. Este o dotare pentru podea care poate fi achiziționată și care împiedică insectele sau rozătoarele să pâtrundă în cort.

Parametri tehnici:
Dimensiuni: 315x320x170cm
Coloana de apă: 5000mm
Streaşină: 60cm
Dim. de transport: 130x35x35cm
Masă: 13kg

 

Produse asemănătoare