Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Altele
 4. »
 5. Ceasuri
 6. »
 7. Ceasuri Delphin
 8. »
 9. Ceas Delphin Wader

Ceas Delphin Wader

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
 • -
 • -

Descriere Ceas Delphin Wader

Delphin

Delphin WADER este un ceas pentru toţi cei care doresc să aibă timpul lor sub control.. Cu designul său sportiv se potriveşte ideal persoanelor active, chiar dacă este vorba de pescari, vânători, turişti sau sportivi. Pe lângă indicarea curentă a timpului dispune şi de câteva funcţii excelente cum ar fi alarmă, cronometru, format selectabil 12 şi 24H sau timpul dual. De asemenea, cu ajutorul tastei Light este posibilă iluminarea display-ului LCD şi astfel nu pierdeţi noţiunea timpului nici în timpul pescuitului de noapte sau altor activităţi. Brăţara din cauciuc este foarte plăcută la atingere şi de asemenea este reglabilă pe lungime într-un interval larg. Aceasta asigură, că va călca pe încheietura de orice grosime. Brăţara este proiectată în culoarea verde închisă şi în acest fel se confundă cu mediul natural, fără a fi un element perturbator.  Ceasul propriu zis este fabricat dintr-un material negru foarte solid, care se remarcă printr-o rezistenţă excelentă la deteriorarea mecanică.

Conform grilei internaţionale, acest model este marcat ca rezistent la apă până la 50m. Această marcare îndeplineşte toate condiţiile ceasului care poate fi expus la apa curgătoare (de exemplu duş) sau pozarea cu captura în apă cand nu deranjează de loc scufundarea lui sub nivelul apei chiar şi pe op perioadă mai lungă. 
Delphin WADER este pur şi simplu un accesoriu ideal de stil cu funcţii multiple, datorită căruia veţi avea întotdeauna o perspectivă perfectă asupra timpului. 

Parametri tehnici:
Diametru cadran: 45mm
Baterie: CR2032

ProducătoriDelphin
BrandDelphin
Seria21101000263

Produse asemănătoare

Ceas Delphin Wisia
Ceas Delphin Wisia
108.00 lei
În stoc