Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Cârlige
 6. »
 7. Cârlige
 8. »
 9. Cârlige crap Delphin
 10. »
 11. Cârlige crap Delphin THORN POPER

Cârlige crap Delphin THORN POPER

Marca DelphinDelphin
Seria THORN POPER
Disponibilitate În stoc
 • -
 • 4
 • 6
 • 8
Preț: 20.00 20.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

Delphin

Delphin THORN este gama de top a cârligelor pentru crap de cea mai ridicată calitate. Datorită tehnologiilor moderne care au fost utilizate la fabricaţie, aceste cârlige sunt sinonimul rezistenţei fără compromis şi a ascuţimii maxime. Cârligele din seria THORN dispun de un tratament de suprafaţă cu titanX, prin care obţin o suprafaţă gri mată, care în plus mai este şi perfect netedă pentru o pătrundere uşoară în gura crapului. TitanX se îngrijeşte de asemenea de consolidarea şi rezistenţa întregului cârlig.

Cu ajutorul tehnologiei Ultrapoint 4.8 aplicate, a fost posibilă crearea unui vârf mai lung care oferă o ascuţime chiar incredibilă. Cârligele Delphin THORN sunt ambalate într-o cutiuţă practică, în care ascuţişul lor va fi tot timpul protejat. Suplimentar, cutia este prevăzută cu un ochet pentru agățarea în magazin, ochet care poate fi înlăturat cu ușurință fără a folosi scule ajutătoare, astfel încât să nu ocupe spațiu suplimentar în bagajul dumneavoastră.

THORN Poper este un cârlig care este specific prin ochiul îndoit înspre partea exterioară. O asemenea variantă îl predispune în special pentru utilizarea cu momelile pop-up. Se potriveşte excelent pentru confecţionarea monturilor ca Chod rig, Multi rig, Zig rig etc. Datorită îndoirii uşoare a cârligului spre interior, după agăţare va sta perfect în gura crapului.

Parametri tehnici:
cârlig drept axial

Produse asemănătoare