Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Nade
  4. »
  5. Boilies de nădit
  6. »
  7. Boilies de nădit CPK
  8. »
  9. Boilies de nadit CPK IQ 5kg,20mm

Boilies de nadit CPK IQ 5kg,20mm

Disponibilitate Stoc epuizat2-3 saptamani
Preț: 80.00 80.00 lei

Descriere Boilies de nadit CPK IQ 5kg,20mm

CPK

Gama de boilies semi-solubil CPK IQ Tiger Nuts 5kg la un pret incredibil. Acesta are la baza un concept HighCarb Base Mix si a fost conceputa pentru atractie rapida, atat ne necesara partidele scurte de 12 ore – 24 ore. Aceasta include o serie de arome foarte apreciate si cautate de pescari; Capsuna, Tiger Nuts (alune tigrate), Monster Crab si Scopex.

Mixul folosit la boiliesul IQ este unul echilibrat, aerisit, care sa permita o dispersie cat mai buna a atractantilor folositi. Datorita ingredientelor cu procentaj ridicat de digerabilitate, pestii vor continua sa se hraneasca pe patul de nada cat timp vor gasi boiliesuri in acea zona.

Undeva exista intotdeauna un crap care se hraneste. Gasiti acest loc si naditi cu noile boiliesuri de atractie rapida CPK IQ, ideale in partidele scurte. Mix-ul din care sunt realizate boiliesurile CPK IQ este unul cerealier, usor digerabil ce include faina de soia, faina de porumb, faina de ovaz, faina de secara, gris, seminte de dovleac, spartura de porumb si seminte. Puterea de atractie este intensificata de palatantii pudra ce desavarsesc aceste boilies-uri prin mirosul si gustul special pe care il dau mix-ului, efectul fiind instantaneu pentru specimenele de crapi sau teni.

Boilies CPK IQ Tiger Nuts, alune tigrate, de 20mm este semi-solubil si are la baza un mix bird food, ceea ce il face atractiv pe lacurile salbatice.

Caracteristici:

- Tip boilies: semi-solubil;;

- Diametru: 20mm;;

- Gama: IQ;;

- Mix cerealier cu atractie rapida;;

- Grad ridicat de digerabilitate;;

- Palatanti pudra pentru atractie;;

- Arome si gusturi speciale;;

- Ambalaj: 5kg

BrandCPK
SeriaIQ