Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Nada
 6. »
 7. Nadă Bait tech
 8. »
 9. BAIT-TECH PRO NATURAL BREAM DARK

BAIT-TECH PRO NATURAL BREAM DARK

Marca Bait techBait tech
Seria 2501597
Disponibilitate 1-2 zile
 • -
 • -
Preț: 27.00 27.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

FermentatăNu
Greutate1.50 kg
ProducătoriBait-tech
Bait tech

BAIT-TECH PRO NATURAL BREAM DARK

Cea mai recenta reteta Pro Natural care nu mai are nevoie de nici o prezentare, datorita ingredientelor de calitate, care primeaza.

Intr-o perioada a pescuitului dominata de nadele pe baza de Fishmeal, Pro Natural vine ca o gura de oxigen pentru pescarii care iubesc provocarea partidelor desfasurate pe ape salbatice, fie ca vorbim de rauri sau lacuri.

Aceasta a fost special realizata pentru a apela specii precum caras, platica, lin, babusca, rosioara si clean si suntem siguri ca va deveni nada No. 1 nu doar in situatiile descrise mai sus ci mai ales atunci cand vizitam o locatie noua despre care nu avem prea multe informatii in ceea ce priveste preferinta pestilor sau tipuri de nada care dau randament.

Pro Natural Bream Dark beneficieaza de aceeasi compozitie si calitati precum versiunea clasica a gamei , imbunatatirile venind prin adaugarea unei cantitati mai mari de melasa ( nada va fi mai dulce) si un miros puternic de Caramel.

In scurt timp de la lansarea acestui sortiment in Marea Britanie, a devenit nada numarul 1. in multe competitii desfasurate pe ape cu Platica precum si cele desfasurate pe ape salbatice acolo unde se urmareau capturi de Clean, Mreana , Babusca si Crap. 

A fost nominalizata ca "Cea mai buna nada pentru competitii pentru anul 2014 " de prestigioasa revista de pescuit Angling Times din U.K in baza votului a mii de cititori, intrarea in aceasta cursa fiind asigurata de rezultatele exceptionale obtine de pescarii ce au folosit-o in competitii.

Varianta Dark este ceva mai speciala deoarece este colorata cu un ingredient natural care nu se spala, fiind extraordinara in locurile unde apa este limpede iar pesti speriosi datorita prezentei rapitorilor.

 Calitate Suprema

 Ideala pentru ape salbatice fie ca sunt rauri sau lacuri

 Extrem de eficienta atunci cand cautam sa prindem Caras, Platica sau Babusca

 Contine cantitati mari de Canepa, Melasa si Cocos

 Granulatie mica-medie

 Este o nada grea, are capacitate mare de colare si este ideala pentru pescuitul la Dunare

 Nada dulce cu o puternica aroma de Caramel

 Culoare: neagra

 Cantitate: 1.5kg

Produse asemănătoare