Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Arome
 6. »
 7. Arome Delphin
 8. »
 9. Aroma Delphin Fluo dip D SNAX LiquiX / Mango-Piersică

Aroma Delphin Fluo dip D SNAX LiquiX / Mango-Piersică

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
 • -
 • -
Preț: 34.00 34.00 lei

Descriere Aroma Delphin Fluo dip D SNAX LiquiX / Mango-Piersică

Delphin

LiquiX este un dip fluorescent care vă va face momeala și mai atractivă pentru pești. Consistența este perfectă pentru multiple utilizări precum scufundarea boiliesurilor, a peleților sau a particulelor. Este potrivit pentru feeder și pentru pescuitul la crap. În plus, este practic nu numai pentru momeala de la cârlig, ci și pentru a face amestecurile de nădire mai atractive. D SNAX LiquiX nu dizolvă produsele PVA, așa că puteți înmuia în el saculeții PVA sau îl puteți introduce în pungile PVA.

După ce atinge apa, creează un semnal senzorial puternic în împrejurimi - un așa-numit "fum de momeală". Acest lucru poate provoca chiar și peștii mai puțin activi sau mai precauți să se hrănească. LiquiX va deveni arma dvs. secretă în apele reci sau la concursurile de pescuit. Fiți mereu cu un pas înaintea celorlalți cu aceast dip fluo!

LiquiX este disponibil în două culori atractive (roșu și verde) și în diverse arome, urmărind seriile de momeli D SNAX și BreaX.

Sfat pro: Pentru a păstra momeala proaspătă și atractivă pentru pești, nu o expuneți la lumina soarelui pentru perioade lungi de timp și închideți bine recipientul după utilizare.

Aromă:
Mango-Pară
O aromă deosebită de fructe mango și pară vă va încânta mirosul imediat ce ați deschis recipientul.

Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ

BrandDelphin
SeriaFluo dip D SNAX LiquiX