Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Wafters Ball Capsuna

Addicted Carp Baits Wafters Ball Capsuna

Disponibilitate
 • -
 • 8 mm
 • 10 mm
Preț: 24.90 24.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Wafters Ball Capsuna

Addicted Carp Baits

Addicted carp Baits Wafters sunt momeli de carlig ce se vor preta perfect in pescuitul la crap. Aceste momeli critic echilibrate au fost folosite de-a lungul timpului, de pescari experimentati oferind rezultate satisfacatoare. Am obtinut astfel momeli de carlig usoare, ce vor contrabalansa perfect greutatea carligului, oferind o prezentare de tip “critic echilibrat” (wafter). Datorita greutatii scazute, momeala de carlig se va comporta mai ‘natural’ pe substrat, La fel ca intregul nostru portofoliu de momeli de carlig, Addicted Ball Wafters Critic Echilibrate , isi pastreaza flotabilitatea pentru mult timp !

Datorită dezvoltării continue, am dezvoltat un proces care permite dizolvarea substanțelor care sunt mai puțin sau insolubile în apă. Acest lucru creează o cantitate mare de material dizolvat, crescând șansele noastre de a prinde!

Addicted  carp baits Wafters reprezinta o optiune calitativa, in culori variate, pe care pescarii de crap & feeder o vor considera cu siguranta pentru urmatoarea sesiune pe malul apei.

Ideale pentru a pacali chiar si cei mai vigilenti crapi !

Usor de atasat pe montura.

Culoare-
Mărime10 mm
Mărime8 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaWafters Ball