Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Pop Up Squid&Capsuna

Addicted Carp Baits Pop Up Squid&Capsuna

Disponibilitate
 • -
 • 8 mm
 • 10 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Pop Up Squid&Capsuna

Addicted Carp Baits

Pop up Squid & Capsuna 8 mm este un produs de pescuit inovator, conceput pentru a atrage atentia pestilor si ai determina sa se apropie de momeala. Acest produs combina doua arome puternice, capsuna si squid , pentru a crea un atractiv de nerefuzat pentru pesti.

Cu o culoare fluo puternica si forma realista, Pop up Squid & Capsuna 8 mm este un element esential in arsenalul oricarui pescar profesionist sau amator care pescuieste la crap. Acesta poate fi utilizat cu succes in monturi de tip snowman si este recomandat pentru utilizare atat in apa salbatica cat si in carpodrom.

Vizibilitatea crescuta a produsului este un alt avantaj important, permitand pescarilor sa observe mai usor momeala in apa, astfel incat sa poata ajusta montura in functie de conditiile meteorologice sau de comportamentul pestilor.

Pop up Squid & Capsuna 8 mm are un design compact si este realizat din materiale rezistente la apa si uzura, ceea ce face ideal pentru utilizare in orice conditii. Produsul poate fi achizitionat cu usurinta de la magazinele de specialitate sau online, fiind disponibile in mai multe marimi si culori.

In concluzie, Pop up Squid & Capsuna 8 mm este un produs revolutionar pentru pescuitul la crap, care ofera pescarilor avantaje in apa salbatica sau in carpodrom. Cu atractia sa marita, combinatia de arome puternice si vizibilitatea crescuta, acesta poate fi un element cheie in arsenalul oricarui pescar care isi doreste sa aiba un avantaj competitiv.

Culoare-
Mărime10 mm
Mărime8 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaPop Up