Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Nade
 4. »
 5. Momeli cârlige naturale
 6. »
 7. Momeli cârlige naturale Addicted Carp Baits
 8. »
 9. Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Ananas&NButyric Galben

Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Ananas&NButyric Galben

Disponibilitate
 • -
 • 6 mm
Preț: 19.90 19.90 lei

Descriere Addicted Carp Baits Method Dumbell 6mm,Ananas&NButyric Galben

Addicted Carp Baits

Method Dumbell Ananas & N-Butyric Galben 6 mm, un produs de pescuit cu forma dumbell si cu proprietati unice, se afla in topul celor mai bune atractanti din lume. Acest produs este disponibil intr-o culoare fluo galbena si poate fi folosit atat ca sursa de hranire, cat si ca atractant.

Forma sa dumbell o face foarte vizibila sub apa, ceea ce inseamna ca pestii sunt atrasi de ea mai usor. Pop-up-ul sau permite sa fluture sub apa, ceea ce inseamna ca este mai usor de observat de catre pesti.

Acest produs contine ananas si N-butyric, doi atractanti puternici care ajuta la atragerea pestilor. De asemenea, acesti compusi au proprietati care imita mirosurile alimentelor naturale, ceea ce inseamna ca pestii vor fi atrasi de ele in mod natural.

In plus, Method Dumbell Ananas & N-Butyric Galben 6 mm este o alegere excelenta pentru pescari care doresc sa-si imbunatateasca vizibilitatea. Culoarea fluo galbena se observa foarte bine sub apa, ceea ce inseamna ca pescarii vor putea sa vada usor unde se afla lanseta lor si daca au prins ceva.

Acest produs este ideal pentru pescuitul la carpodroame si poate fi folosit in diferite conditii de pescuit. Este usor de folosit si poate fi adaugat cu usurinta la momitoare sau la alte tipuri de monturi pentru a-si maximiza efectul.

Culoare-
Mărime6 mm
BrandAddicted Carp Baits
SeriaMethod Dumbell 6mm