Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Crap
 4. »
 5. Mulinete
 6. »
 7. Mulinete Crap
 8. »
 9. Mulinete Crap Shimano
 10. »
 11. Mulineta Shimano Speedmaster 14000 Xsc

Mulineta Shimano Speedmaster 14000 Xsc

Disponibilitate Stoc epuizat2-3 saptamani
Livrare Gratuită
 • -
 • -
Preț: 519.00 519.00 lei
Alții au cumpărat și

Descriere Mulineta Shimano Speedmaster 14000 Xsc

Shimano

- X-Ship & G Free body
- Parallel Body - axul si tamburul mulinetei sunt paralele cu blancul, astfel se va reduce frecarea firului de blanc. Reducand frecarea, se vor obtine distante mari in aruncare.
- AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Instant Drag - sistemul de frana instant permite reglarea franei de la ,,liber'' la ,,strans'' in doar cateva rotiri.
- Super Slow Oscillation 5 - la o tura completa a tamburului sus-jos, rotorul aseaza 50 de spire. Acesta asezare a firului combinata, cu alte tehnologii( AR-C Spool, Super Slow Oscilation si Parallel Body) vor imbunatati asezarea firului pe tambur si implicit aruncarile la distante extreme.
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit. - X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara.
- Easy Maintenance - aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea tuturor mulinetelor din gamele SR si S, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantului agreat de producator, direct in interiorul mecanismului.
- Greutate: 645g
- Rulmentii 4+1 S-ARB sunt tratati anticoroziv, protejati suplimentar prin capsulare pentru a imbunatati protectia impotriva nisipului, sarii sau a prafului.
- Capacitate fir: 0,35-550m / 0,40-400m / 0,45-300m
- Raport recuperare: 4,3:1

Cu tambur de rezervăNespecificat
Mărime14000
Număr de rulmenți4+1
Raport de Recuperare4.3:1
BrandShimano
Seriaspm14000xsc