Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Crap
  4. »
  5. Juvelnice și Păstrare
  6. »
  7. Juvelnice și Păstrare Delphin
  8. »
  9. Juvelnice și Păstrare Delphin DuoMATT XXL

Juvelnice și Păstrare Delphin DuoMATT XXL

Disponibilitate 2-5 zile2-5 zile
Livrare Gratuită
Preț: 307.00 307.00 lei

Descriere Juvelnice și Păstrare Delphin DuoMATT XXL

Delphin


upă succesul saltelei unice DUOMAT am decis să introducem pe piaţă versiunea sa mai mare şi mai multilaterală.
DuoMAT XXL păstrează în sine toate proprietăţile substanţiale caracteristice pentru saltelele din această serie. Acestea sunt în special variabilitatea, dimensiunile excelente de transport, calitatea prelucrării materialelor utilizate şi nu în ultimul rând siguranţa capturii. Căptuşeala din spumă groasă de 30 mm şi solidă va avea grijă de protejarea capturilor dumneavoastră. Marginile înălţate până la înălţimea de 20 cm vor garanta, că peştele nu va aluneca de pe saltea nici în cazul unui teren denivelat, iar partea superioară de acoperire prevăzută cu scai-uri va împiedica o eventuală săritură a capturii. Materialul utilizat la fabricare este cu uscare rapidă, rezistent iar în cazul murdăririi poate fi curăţat în mod simplu.
Denumirea de DOUMAT înseamnă, că salteaua poate fi utilizată în două moduri. Ca saltea standard fără margini, sau putem ridica şi fixa aceste margini cu ajutorul scai-urilor care se găsesc în fiecare colţ. La eliberarea peştelui se poate desface numai o margine, prin care peştele alunecă uşor în apă. Salteaua dispune de două chingi de cauciuc destinate pentru fixare în timpul transportului. Faţă de Duomatul de bază, acesta conţine în plus de două mânere textile solide, cu care este posibil transportul saltelei propriu zise, dar şi al capturii.
DuoMAT XXL este o saltea soluţionată nestandard dar foarte ingenios care, este datorită parametrilor îndeplineşte condiţiile saltelelor de primire, iar preţul şi dimensiunile de transport sunt mult mai favorabile.


Parametri tehnici:
Grosimea saltelei: 3 cm
Dimensiunile saltelei plate: 140x80 cm
Dimensiunile saltelei cu margini ridicate: 100x45 cm
Înălţimea marginii: 20cm

 

BrandDelphin
SeriaDuoMATT XXL