Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
 1. Prima pagina
 2. »
 3. Camping
 4. »
 5. Scaune
 6. »
 7. Scaune Delphin
 8. »
 9. Delphin ERGONIA Carpath

Delphin ERGONIA Carpath

Marca DelphinDelphin
Seria 101000567
Disponibilitate În stoc
LivrareGratuită
 • -
 • -
Preț: 631.00 631.00 lei (include TVA)
Ai întrebări?
0758 696 105

Descriere

ProducătoriDelphin
Delphin

Delphin ERGONIA este fotoliul pliant cu care am mutat confortul la un nivel mai ridicat. Deja denumirea propriu zisă indică, că fotoliul va fi ergonomic şi că va oferi utilizatorilor confortul maxim. Fotoliul ERGONIA este studiat până la cel mai mic detaliu. Spre deosebire de majoritatea fotoliilor oferite pe piaţa noastră, fotoliul ergonia oferă tetieră reglabilă pe care fiecare şi-o va adapta după înălţimea sa. Este tapiţată cu postav sintetic plăcut la atingere. Un alt element ergonomic al acestui fotoliu este suportul lombar îndepărtabil care este şi armat. Suportul lombar poate fi reglat în mod simplu la înălţimea dorită cu ajutorul scai-urilor de pe ambele laturi. Suportul lombar astfel reglat contribuie la poziţionarea corectă a corpului şi în acest fel permite coloanei dumneavoastră să se odihnească în timpul şederii. Datorită acestui fapt nu vă va durea spatele nici după o aşteptare de mai multe ore după captură. Spătarul îl puteţi regla comod şi rapid prin deplasarea braţelor. Acest sistem simplu, dar fiabil permite schimbarea poziţiei spătarului fără ridicare de pe fotoliu! De acum veţi pleca acasă de la pescuit într-adevăr odihnit! 
Materialul utilizat este foarte rezistent la orice fel de deteriorare sau murdărire. Dacă totuşi s-ar ajunge la aşa ceva, îl veţi curăţa comod şi simplu cu peria şi cu apă călduţă. Şezutul şi spătarul sunt tapiţate cu postav sintetic prin care nu trece nici vântul rece de toamnă.
Fotoliul este confecţionat din materialul nostru unic de camuflaj CARPATH în nuanţele culorii maro şi tetieră de culoare neagră. Camuflajul CARPATH este un model patentat de design unicat care îmbină în sine aspectul vizual de camuflaj şi siluetele de crapi care creează acest camuflaj. Acest proiect unic şi irepetabil provine complet de la atelierul mărcii Delphin şi deplasează graniţele dotării noastre pescăreşti într-o dimensiune cu totul nouă.

Parametri tehnici:
Capacitatea de încărcare: 180 kg
Înălțimea spătarului cu tetiera extinsă: 75 cm
Înălțimea spătarului cu tetiera strânsă: 60 cm 
Dimensiunea şezutului: 50x50cm
Înălţimea şezutului: 37-48cm
Masa: 7kg
Di9mensiuni de transport: 80x70x30cm

Produse asemănătoare