Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Nade
  4. »
  5. Boilies de nădit
  6. »
  7. Boilies de nădit Pro Line
  8. »
  9. Pro Line Boilies Cryfish 200mm

Pro Line Boilies Cryfish 200mm

Disponibilitate În stoc1-2 zile
Preț: 55.00 55.00 lei

Descriere Pro Line Boilies Cryfish 200mm

Pro Line

Boilies Pro Line The Crayfish 20mm

Boilies de inalta calitate cu continut ridicat de extract de raci scandinavi, spirulina, betaina si extract lichid de raci. Boiliesul contine   Vitamina A,B12,B6 si vitamina D, Omega 3, ulei de peste, minerale si generatoare de apetit. The Crayfish boilies are in compozitie bucati de chili si ulei de chili cea cel face iute, fiind recunoscut ca un boilies pentru sesiunile lungi de pescuit.

Continutul de 30% proteina, impreuna cu  fibrele prelucrate suplimentar și utilizarea algelor, fac  boilies-ul  bogat în nutrienți,  foarte ușor și rapid de digerat.

Utilizarea de componente 100% naturale si continutul bogat de proteine, fac acest boilies o bomba proteica capabila de atragerea si mentinerea pe vad a multor crapi de talie mare, stimularea apetitului si o digestie rapida, factori foarte importanti in timpul desfasurarii unei sesiuni lungi de pescuit.

Inainte de ambalare acest boillies este tinut intr-o marinata special echlibrata constand in diversi stimulatori ai poftei de mancare si atractor pulbere, care vor face partida de pescuit perfecta cu nenumarate capturi notabile.

Ambalate la 1kg in pungi cu fermoar !

BrandPro Line
Seriapl0462